CAT / CAST

Dilluns, 23/10/2017
Bustia
T'obrim l'aparador més gran del món!

Novetats

LLEI BOSSES PLÀSTIC
31/03/2017

Entra en vigor l'obligatorietat de pagar les bosses de plàstic de nanses a tots els comerços A partir del 31 de març de 2017, es prohibeix el lliurament gratuït de bosses de caixa o de l...

LES BOTIGUES AL CARRER - FEBRER 2017
17/02/2017

LES BOTIGUES AL CARRER HIVERN 2017 16ena Edició dimecres 1, dijous 2, divendres 3 i el dissabte 4 de MARÇ

Calendari de FESTIUS AMB OBERTURA A REUS 2017
17/02/2017

Diumenge 8 de gener Diumenge 23 d’abril (festiu determinat per l’Ajuntament de Reus) Diumenge 2 de juliol Dimecres 1 de novembre Dimecres 6 de...

Per Nadal, regala Reus

11/02/2013

L’Agència de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus ha coordinat i col·laborat amb les entitats comercials de la ciutat per promoure de manera conjunta la campanya de Nadal que es va inciar el divendres 23 de novembre a les 18:30h a la Plaça del Mercadal, amb l’encesa dels llums de Nadal, i que s’allargarà fins el 6 de gener. 

Amb el lema "Per Nadal, regala Reus", la campanya busca la suma d’esforços del sector durant la temporada de més vendes de l’any. Amb la filosofia de treball conjunt, coordinació i col·laboració entre el sector públic i privat, l’Agència dóna suport a aquesta iniciativa que enforteix i cohesiona el comerç a la ciutat.

Les iniciatives d’aquesta campanya formen part del treball coordinat entre l’Ajuntament i les entitats comercials, que són les següents:

  • La Cambra de Comerç de Reus, la Unió de Botiguers de Reus, el Tomb de Reus, l’Eix Comercial del Passeig Prim i Sunyer, i el Centre Comercial el Pallol, així com el Mercat Central, el Mercat del Carrilet i els Marxants de Reus i Excèntrics.

L’Ajuntament, a més de les activitats que organitza directament, coordinarà i divulgarà les activitats proposades per les entitats. Tota la programació d’activitats de la campanya de Nadal s’han editat en format guia per facilitar-ne la difusió a l’àrea d’influència de Reus.

Sí voleu veure aquesta guia d'activitats feu click aquí


Unió de botiguers de Reus - Raval de Sant Pere, 1 principal - 43204 Reus - [javascript protected email address] - Nota legal - Disseny Nimia.net